Ukrayna Ulusal Tarım Üniversitesi Akademisyenlerinden AFSÜ’ye Ziyaret

Üniversitemiz yetkilileri, Ukrayna Sumy Ulusal Tarım Üniversitesi (SNAU) öğretim üyeleri Jean Monnet Kürsüsü Koordinatörü Doç. Dr. Olena Melnyk ve Doç. Dr. Kseniia Blimska-Danko ile görüşme gerçekleştirdi.

AFSÜ Uluslararası İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi ile görüşmeler yapmak üzere Zafer Sağlık Külliyesine gelen Ukraynalı akademisyenler, Erasmus+ AFSÜ Kurum Koordinatörü Öğr. Gör. Cemile Terzier, Eczacılık Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Öğretim Üyesi Nurnehir Baltacı ve Atatürk Sağlık Hizmetleri MYO Öğr. Gör. Serkan Şen ile AB üyesi olmayan ülkelerle yapılabilecek Erasmus+ ve Jean Monnet projeleri hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Daha sonra AFSÜ Genel Sekreter V. Öğr. Gör. Kutay Erşen tarafından kabul edilen misafir akademisyenlere, üniversitemizi tanıtan armağanlar takdim edildi.

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2022

Podcast Kanalımız