Kurumsal İletişim Çalışmaları Birim Özel Toplantılarının Üçüncü Etabı Tamamlandı

Kurumsal iletişim çalışmalarında eşgüdüm oluşturmak amacıyla planlanan Kurumsal İletişim Çalışmaları Birim Özel Toplantılarının üçüncü etabı, Atatürk, Bolvadin ve Şuhut Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulları (SHMYO) ile tamamlandı.

Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Filiz Özden Yılmaz başkanlığında Atatürk SHMYO ile gerçekleştirilen toplantıya Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Yusuf Akdemir, Birim İletişim Temsilcisi ve Web Sitesi Sorumlusu Öğr. Gör. Sedef Özliman, Öğr. Gör. Sinem Doğru, Okul Sekreteri Adnan Aktuğ ve Öğrenci Temsilcisi Emine Coşkun katıldı.

Bolvadin SHMYO toplantısında Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Merve Akpınar Yılmaz, Okul Sekreteri Özgür Saka, Birim İletişim Temsilcisi ve Web Sitesi Sorumlusu Öğr. Gör. Cansu Gündoğan hazır bulunurken Şuhut SHMYO toplantısına Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Kevser Pamuk, Okul Sekreteri Hacı Koparan ve Öğrenci Temsilcisi Yasin Çağrı Öztürk katıldı.

Üniversitemiz birim ve mensuplarının akademik, mesleki, sosyal ve kültürel faaliyetlerinin duyurulması ve haberleştirilerek paydaşlarımızın bilgisine sunulması amacıyla yürütülen çalışmaların masaya yatırıldığı toplantılarda, SHMYO’ların kurumsal iletişime yönelik taleplerine ilişkin de görüş alışverişinde bulunuldu.

Akademik ve idari birimlere özgü ihtiyaçların tespit edilmesi amacıyla AFSÜ İletişim Temsilcileri II. Koordinasyon Kurulu Toplantısında alınan karar doğrultusunda gerçekleştirilen toplantılar, belirlenen takvim doğrultusunda yıl boyunca devam edecek.

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2024

Podcast Kanalımız