Okul Öncesi Bölümü Öğrencilerinden Hastanemizdeki Çocuklara Anlamlı Ziyaret

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Okul Öncesi Eğitimi Bölümü öğrencileri, AFSÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Çocuk Hematolojisi ve Onkolojisi servisinde tedavi gören çocuklarla eğlenceli bir gün geçirdi. Ziyaretlerini AKÜ Özel Eğitim Bölümü Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Fatma Betül Şenol rehberliğinde gerçekleştiren öğrenciler, servisimizin fiziksel aktiviteleri sınırlı minik misafirlerine psikolojik destek vererek, sosyalleşmelerini ve keyifli vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla birçok faaliyet düzenledi.

Harita yardımıyla yön bulmayı içeren zamana karşı yapılan bir spor olan oryantiring, duyu bütünleme, ebru, yaratıcı masal anlatımının yanı sıra mini bir konserin de verildiği ziyarette, hastanemizde tedavi gören minikler doyasıya eğlendi. Hayatlarında ilk kez ebru sanatını deneyimleyen miniklerimizin ürettikleri eserleri hatıra olarak aldığı eğlenceli etkinlikten büyük memnuniyet duyan hasta yakınları ve personelimiz, etkinliğin gerçekleşmesinde katkısı olan herkese teşekkür etti.