Öğrencilerimiz İş Hayatında İletişim Eğitimi Aldı

Öğrencilerimiz, Kariyer ve Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezimiz ile Afyonkarahisar Halk Eğitim Merkezi iş birliğinde düzenlenen “İş Hayatında İletişim” eğitimine katıldı. Eğitmen Damla Uğur tarafından Zafer Sağlık Külliyesi A Blokta verilen beş günlük eğitimi tamamlayan 35 öğrencimiz sertifika almaya hak kazandı.

Eğitim kapsamında öğrencilerimize iş hayatında karşılaşılan durumlar karşısında sağlıklı ve güçlü bir iletişim kurulmasına yönelik önemli bilgiler verildi. Kariyer planlaması yaparken ve meslek hayatına atıldıktan sonra doğru ve güçlü bir iletişim kurmanın önemi üzerinde de durulan eğitimin son gününde öğrencilerimiz açık uçlu sorulardan oluşan bir sınava tâbi tutuldu.

Eğitim programı, Eğitmen Uğur’a AFSÜ Kariyer ve Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Evrim Suna ARIKAN tarafından teşekkür belgesi takdimi ile tamamlandı.