Kütahya’daki Adım Üniversiteleri Toplantısına Katıldık

Rektörümüz Prof. Dr. Nurullah Okumuş ve idari birim temsilcilerimiz, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) koordinatörlüğünde düzenlenen “ADIM Üniversiteleri Birliği Rektörler ve İdari Grup Toplantısı”na katıldı. Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar’ın da iştirak ettiği toplantılarda ADIM Üniversiteleri Birliği üye üniversitelerinin rektörleri, genel sekreterleri, genel sekreter yardımcıları, daire başkanları ve idari birim temsilcileri bir araya geldi.

Eğitim, teknik, araştırma-geliştirme, sosyal ve kültürel alanlarda üniversiteler arası iş birliğini gerçekleştirmek amacıyla yapılan toplantılarda ortak sorunlar, bu sorunlara yönelik çözüm önerileri ve projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Ayrıca ortak çalışmalar konusunda atılacak adımlar da masaya yatırıldı.

Grup toplantılarında üniversitemizi Genel Sekreterimiz Ziya Kutay Erşen, Genel Sekreter Yardımcımız Yakub Saban, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanımız Filiz Özden Yılmaz, Personel Daire Başkanımız Mevlüt Balta, Bilgi İşlem Daire Başkanımız Recep Özkan, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanımız Ayberk Zengin, Hukuk Müşavirimiz Av. Sultan Akseki Bozok ve Av. Gökhan Kılıç ile Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Biriminden Öğr. Gör. Ceyda Hancıoğlu Karaman temsil etti.