Hemşirelik Bölümü Öğrencilerimizden Poster Sergisi

AFSÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü 3. Sınıf öğrencilerimizden oluşan 11 araştırma grubu tarafından Poster Sergisi düzenlendi.

Rektörlük Binası A Blok Fuayesinde görücüye çıkan serginin açılışına Rektörümüz Prof. Dr. Nurullah Okumuş, SBF Dekanı Prof. Dr. Tolga Ertekin, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Pakize Özyürek, Hemşirelik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Öznur Gürlek Kısacık, Hemşirelikte Bilimsel Araştırma Yöntemleri dersi sorumlusu Öğr. Gör. Gülbahar Beştepe, akademisyenlerimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

Hemşirelikte Bilimsel Araştırma Yöntemleri dersi kapsamında düzenlenen sergide öğrencilerimiz bölüm akademisyenleri danışmanlığında yürüttükleri araştırmalarını sergiledi. Rektörümüz Prof. Dr. Okumuş poster stantlarını gezerek, araştırma gruplarının temsilcilerinden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.