AFSÜ’nün Dördüncü Kuruluş Yıl Dönümünde Mezuniyet Coşkusu

AFSÜ’nün dördüncü kuruluş yıl dönümünde sağlık ordusuna kazandırdığı yüzlerce yeni nefer, üç gün süren törenlerle mezun oldu. Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO), Sağlık Bilimleri Fakültesi, Bolvadin ve Şuhut Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokullarının 2021-2022 Akademik Yılı Mezuniyet Törenleri Rektörümüz Prof. Dr. Nurullah Okumuş ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ümit Dündar ile yöneticilerimiz, akademik ve idari personelimiz, mezunlarımız ve ailelerinin katılımı ile Atatürk Kongre Merkezi’nde yapıldı.

Afyonkarahisar Baro Başkanı Av. Turgay Şahin ve AK Parti İl Başkan Yardımcısı Saadet Selcan Hıdıroğlu’nun da katıldığı Atatürk SHMYO mezuniyet töreninde Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Hasan Toktaş açılış konuşmasını yaptı. Bu akademik yılda Atatürk SHMYO’dan 525 mezun verdiklerini belirten Prof. Dr. Toktaş, mezunlarımıza meslek hayatlarında üstün başarılar diledi.

AFSÜ’yü En İyi Şekilde Temsil Edeceğinize Yürekten İnanıyoruz
Rektörümüz Prof. Dr. Okumuş konuşmasında, sağlık ordusuna katılan mezunlarımızın ülkemizi, AFSÜ’yü ve kendilerini en iyi şekilde temsil edeceğine yürekten inandığını söyledi. Mezunlara sağlık, mutluluk ve başarı dileyen Prof. Dr. Okumuş mezunlarımızın ailelerine ve bölüm akademisyenlerine de destekleri, gayretleri ve özverili çalışmaları için teşekkür etti.

Öğrencilerimizin müzik dinletisi ile devam eden törende dereceye giren öğrencilerimize mezuniyet şiltleri ve başarı belgeleri verildi. Yüksekokul birincilerimiz Elektronörofizyoloji Programı öğrencimiz Ebru Çevik ve Fizyoterapi Programı öğrencimiz Merve Turan’ın konuşmalarının ardından mezunlarımız sırasıyla diplomalarını aldı.

Atatürk SHMYO Mezuniyet Töreni Fotoğraf Galerisi

Meslek Hayatınızdaki Başarılarınız Bizi de Gururlandıracak

Törenlerin ikinci gününde Sağlık Bilimleri Fakültesi (SBF) mezuniyet heyecanı yaşadı. Törenin açılış konuşmasını yapan SBF Dekanı Prof. Dr. Tolga Ertekin bu sene fakülteden 402 öğrencimizi uğurladıklarını belirterek mezunlarımızın toplum sağlığının gelişmesine ve korunmasına büyük katkılar sağlayacağını belirtti.

Prof. Dr. Okumuş, öğrencilerimizin Türkiye’nin sağlık ordusunda önemli görevler alacağına; din, dil, ırk, cinsiyet ayrımı gözetmeden insan sevgisiyle hareket ederek yaşamı koruyacaklarına ve sağlığı yücelteceklerine inancının tam olduğunu söyledi. Prof. Dr. Okumuş mezunlarımıza iş yaşamlarında başarılar dileyerek, başarılarının AFSÜ’yü de gururlandıracağını dile getirdi.

AFSÜ Dans Topluluğunun gösterisiyle devam eden törende dereceye giren öğrencilerimize mezuniyet şiltlerinin ve başarı belgelerinin verilmesinin ardından fakülte birincimiz Beslenme ve Diyetetik bölümü öğrencisi Elanur Şahin konuşmasını yapmak üzere kürsüye çıktı.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Mezuniyet Töreni Fotoğraf Galerisi

Topluma Karşı Sorumluluk Bilinciyle Hareket Ediniz

Mezuniyet Törenlerinin son gününde Bolvadin SHMYO ve Şuhut SHMYO öğrencilerimiz mezuniyetlerini kutladı. Törenlerin açılış konuşmalarını Bolvadin SHMYO Müdürü Doç. Dr. Emre Atay ve Şuhut SHMYO Müdürü Doç. Dr. Sevim Feyza Erdoğmuş yaptı.

Bu sene okullarından 52 mezun verdiklerini belirten Bolvadin SHMYO Müdürü Doç. Dr. Atay konuşmasında mezunlarımıza başarılı bir gelecek dileyerek iyi temennilerde bulundu. Şuhut SHMYO olarak toplumun sağlığının korunmasını ve geliştirilmesini hedef edinen, insan sağlığı ve etik değerlere önem veren, yeterli bilgi ve beceriye sahip, ulusal ve uluslararası standartlarda hizmet verebilecek sağlık personelleri yetiştirmeyi ilke edindiklerini belirten Doç. Dr. Feyza Erdoğmuş ise bu yıl okullarından sağlık sektörüne 120 mezun kazandırıldığını söyledi.

Rektörümüz Prof. Dr. Okumuş konuşmasında insan ve insan sağlığının değerini bilmenin, dürüst olmanın, insanlığa yararlı bireyler olmanın altını çizdi. Bütün mezunlarımızın topluma karşı sorumluluklarının büyük olduğunu belirten Prof. Dr. Okumuş, AFSÜ’nün kapısının mezunlarımıza daima açık olacağını sözlerine ekledi.

Müzik grubunun dinletisiyle devam eden törende dereceye giren öğrencilerimize mezuniyet şiltlerinin ve başarı belgelerinin takdiminin ardından Bolvadin SHMYO birincisi Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı mezunu Sezin Ayşe Çetin ve Şuhut Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu birincisi Patoloji Laboratuvar Teknikleri Programı mezunu Sinan Avcı birer konuşma yaptı.

AFSÜ 2021-2022 Mezuniyet Törenleri, hatıra fotoğrafı çekimi ve keplerin atılmasıyla son buldu.

Bolvadin ve Şuhut SHMYO Mezuniyet Törenleri Fotoğraf Galerisi